Korallröda naglar får lysa upp vardagen

image

Bjuder på nuvarande naglar – i brist på bättre 🙂 Blir nog nya färger till helgen. Lacket slits hårt när man jobbar.

Här händer inget mer än vardagstjosan just nu. Det enda som skiljer är att busungen är kvar i Lilla Gula Huset med sin farmor. Men eftersom vi själva jobbar långa dagar hinns det inte med nåt annat än normala kvällssysslor. Men det är väl så livet ska vara.

I morgon får vi dock hem en liten bus  (ok…stor) – tillfälligt,  tror jag,  så då tänkte vi mysa till det med krabba.

Och till helgen får vi besök från makens farbror och det är nog är 15 år sen vi sågs. Bus har inte träffat honom. Men jag skulle bli förvånad om dom inte funkar bra ihop – trots nästan 70 års åldersskillnad.

Men det är till helgen det.

Först lite mera jobbande. Och så kanske man bör sova lite också.

2 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Svar:
  Nej så klart jag inte träffar dem. Jag tackade dem så hemskt mycket för att de valt ut mig bland alla sökanden och att jag vart väldigt glad för att de ringde mig och ville se mig på en intervju. Men sa även att jag var ledsen att de nu måste gå tillbaks till högen och kika efter en annan kandidat att träffa.

  Han som ringde idag sa vad synd för vi ville hemst gärna träffa dig för en intervju. Sen har jag ju varit på en intervju innan de ringde från nygamla jobbet. Dit ringde jag själv och sa att jag tagit ett annat jobb och att jag inte kunde gå vidare.

  Sen har jag sökt ytterligare ett jobb, men de har inte ringt än. Tycker jag har rätt bra utdelning i alla fall än så länge. Kul att de uppskattat vad jag skrivit om mig själv, samt att det visar att jag sökt rätt typ av jobb för min kompetens 🙂

 2. soffie

  snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑