Soft helg

Dåligt bloggat i helgen. Men men… det blir så ibland. Men det är helt enkelt för att här inte hänt så mycket. Vi har mest bara varit.

 • Njutit av att vädret äntligen blev varmt – vi hade nollgradigt på lördag och tre minus i dag. Och solen har vi sett.
 • Ätit gott – en skinkgryta på fredag, kräftor på lördag och god kyckling idag
 • Promenerat – i härlig vårlik luft
 • Joggat – ja det är ju jag som gjort det – i fredags i sooooool. Årets första soljogg. I dag efter hemkomsten i härliga tre grader.
 • Myseldat – mest bara för skoj skull,men även för att elda upp kräftskalen från lördagmiddagen
 • Softat – sett film, tecknat, läst, spelat tv-spel (det är bus och maken som spelar, inte jag)

Och hur mycket av ovanstående är egentligen bloggmaterial? Inte mycket. Men nu blev det omskrivet ändå.

Så här såg det i alla fall ut när vi åkte hem  från Lilla Gula Huset i eftermiddags. Ljust – klockan var kring 16. Varmt. Och snöigt. Snön är jätteporös. Bara som strösocker. Håller inte att gå på och knappt att köra skoter i (säger dom som provat). Man behöver bara krafsa runt lite med händerna så är man nere vid gräsmattan. Så vill det sig väl smälter detta fort när det väl börjar… Men först lär vi väl ska få några decimeter till.

Dom svarta upp och nedvända hinkarna på bilden är helt enkelt skydd för islyktorna. Sju stycken. Så slipper vi gräva fram dom när vi kommer på fredagarna och vill tända. Bara lyfta på hinkarna…

3 kommentarer

 1. Camilla

  Men, vilken fin bild. Det ser ut som en liten vinteridyll ju!
  Tack för allt pepp på bloggen, mycket uppskattat! 🙂 Kul att du kommit igång med jogging och att ni fått mer behaglig temperatur hos er.
  Nu måste jag nog ta och leta upp en ny bok att läsa, så att jag får börja använda ett bokmärke made by Linda. Så fina så!
  Kram och ha en fin vecka!

 2. kraaam/Åsa

  Själv njuter jag för fullt av att det inte är för kallt och för mycket snö. Den här vintern är min favorit, haha.
  Duktig du är med jogging i ur och skur. Själv har jag promenerat över en timme idag – inte så raskt som jag borde men jag hade kameran med mig så man är ju tvungen att stanna till mellan varven 🙂

 3. Cia

  Jag bloggar dåligt hela tiden just nu. Men bloggar kan inte tvingas fram, det är ju inget jobb utan ett personligt nöje. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑