Sol igår – regn idag – sen sol igen

Så här såg det ut igår. (Fast jag glömde kameran och lämnade min fina mobilkamera hemma. Tur maken hade med sin mobil. Även om den inte har samma kvalité på kamera som min!) Själv fastnade jag enbart på bild som skuggfigur… Och mitt och bus premiärdopp blev heller inte förevigat – eftersom maken sov just då!

Idag regnade det dessvärre.  :sad:

Så vi passade på att åka och betala och köra hem vår nya diskmaskin.

Sen blev det fint väder igen. :lol:

3 kommentarer

 1. Cina

  Välkommen in i semesterlunken ! 😉

 2. Cia

  Wow värsta pin up skuggan 😉

 3. Camilla

  Härliga, härliga sommar!
  Här har det inte regnat på jättelänge. Nästan så att jag önskar en rejäl skur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑