Sol och frost

Igår fick vi soooool. Hela dagen. Weee… 

Hann till och med en jogg innan den dippade…

I morse vaknade vi till första frosten. Och solen uteblev.

Fjortisens kvällsplaner blev ändrades plötsligt och min och makens planerade restmiddag blev därmed för snål för en till person … vi tänkte om och så blev det supersmarrig pizza av resterna. 

Ett lätt yogapass innan första avsnittet av Hassel.

Mysonsdag.

1 kommentar

  1. Pernilla

    Vilken härlig dag!
    Mysigt och skönt med yoga. Jag har över-rörliga leder och det funkar inte med yoga eller bodybalance. Riktigt tråkigt för jag gillar det verkligen. Men jag höll på att dra ryggen fel. Fick så ont! Men man får hitta andra träningsformer. Jag Zumbar och det är otroligt kul.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑