Solig söndag

Magiskt ute på isen. Om än lite blåsigt. Fantastiskt före. Man kunde åka precis var man ville!!! Vi hade motvind ut… viket innebar att hemåt behövde vi knappt staka.

Precis när vi lämnade isen för stigningen genom skogen till Lilla Gula försvann solen. Och sen såg vi inte den mer denna söndag.

Vilket inte gjorde nåt.

Målade sista varvet på väggarna och när vi städat undan ryckte vi bort maskeringen. Och oj så smutsig trälisten mellan målning och våtrumstapet plötsligt såg ut mot det nymålade. Den får vi byta ut!

Åkte hemåt sent. Pausade hos mina föräldrar en snabbis. Och passerade även Coop för att köpa skosnören! Tur vi inte behöver toapapper! Det hade folk uppenbarligen bunkrat. Hur det såg ut i konservhyllan tog jag inte reda på!

Kassler till middag. Och lite soffhäng.

Dessutom letade jag någon cool retroreklam till väggen i den snart färdiga lilltoan!

Måndag i morgon.

1 kommentar

  1. Therese

    Perfekt med motvind ut, det vill man inte ha hem! Och ja, även här i landsortshålan så verkar folk bunkra, skrattade lite för mig själv då konserverna var urplockade, men skithuspapper verkar vi iaf inte bunkra som tur är, då det känns liiiiite väl överdramatiserat att bunkra det. Inte direkt livsnödvändigt om du frågar mig. Men såg människor som handlade med skyddande engångshandskar på…. Är iaf glad att jag jobbar hemma, kan hålla mig på min kant med min envetna och långdragna förkylning utan att störa någon. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑