Solsken

image

Ja… högre än så här går den inte när det ska bli ytterligare lite mörkare i drygt ett par veckor till. Det här är fotat bra precis tolv på dagen… och solen är ljusstark, men bara just över horisonten.

Det är roligt att vi får se solen i alla fall. Liiite. Och i stort sett varje dag. Vissa vintrar – när vädret varit ogynnsamt – känns det som att det är mörkt hela dagen. Men i vinter har vi haft mycket sol… hittills…

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja det gäller att ta tillvara ljuset nu! Ang hängena barnen gjort på förskolan är det liksom en tunn gummi/plastfilm som de stansat ut i olika former och smält fast silver och guldglitter på, jättefint!

 2. Åsa

  alltså, jag skulle inte klara av det där… Jag pinas bara av mörkret vi har här. Och då är ju ändå solen över horisonten i relativt många timmar. Men du, snart vänder det!

  På tal om nåt helt annat!
  Du är inte sugen på en Stockholmsweekend nästa år? Det vore så HIMLA kul om vi kunde träffas!! Planerar man tidigt och bokar kan man ju ändå komma liiite billigare undan… Fundera på´t!! 😛

  Svar: Det står en stockholmsweekend på min önskelista… 🙂

 3. soffie

  så vackert. snart så vänder det och vi är på rätt sida igen 🙂 kramen

 4. Camilla

  För er uppe i norr är det ju ännu viktigare att komma ut i dagsljus. Jag skulle bli jättetrött tror jag, den här oktober och november har varit jättesega tycker jag. Hoppas att snön kommer och får ligga kvar – redan i morgon sägs det. 🙂 Det känns konstigt, men kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑