Som att spela på lotteri, nästan.

Igår skulle jag på banken. Det är inte så ofta jag är där, men vissa saker går ju inte utföra hemifrån. Sätta in pengar, till exempel. Jag cyklade ned på min lunch. Kund nummer 27 expedierades och när jag tog ett kundnummer fick jag nummer 52. Jösses… Jag åkte på ett par andra ställen och gjorde några ärenden och trots att min lunch var i stort sett slut cyklade jag förbi banken igen, på tillbakavägen. På halvtimmen jag sysslat med annat hade dom på banken hunnit med att ta hand om hela SJU stycken kunder. Suck…

Idag gjorde jag ett nytt försök. Tog ett nummer och gjorde annat under tiden. Idag var det bara 10 före i kön. Så när min rast var i stort sätt slut kikade jag in. YES! En före mig! Jag behövde ”bara” vänta i kanske fem minuter till och så: BINGO. Ja, jag vann! Gissa hur snopna dom som satt och väntade såg ut när jag bara stövlade nästan rakt fram till kassadisken!

Men en sak är då säker. Man ska i stort sett vara arbetslös för att ha tid att utföra sina bankärenden.

2 kommentarer

  1. Cia

    Kanske dags att lägga in en lottorad också?

  2. ejmis

    Telefonköer och bankköer är verkligen ett lotteri…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑