Sommar, sommar, sommar…

Idag har jag lämnat in semesteransökan för sommaren… Tänk att det är dags för sånt snart…

Eller snart och snart… men inom en rimlig framtid i alla fall.

Jag har tänkt mig vara ledig i sex veckor, så när som på två dagar. Jag går på min semester vecka 28 – alltså den 6/7. )I praktiken börjar jag alltså min ledighet lördagen den 4/7!!) Och ska sen vara ledig fram till och med söndagen den 16 augusti. Tyvärr måste jag göra ett avbrott för planeringsdagar måndag och tisdag den 3-4 augusti, men det får jag väl leva med… Har även planerat in några långhelger här i vår.. dels första majhelgen då.. ev. tar jag ledigt valborgs, men bara kanske. Klämfredagen vid Kristi Himmelfärds ska jag vara ledig. Och tanken är att jag även ska ta ledig torsdag och fredag den 4-5/6.

Inget inplanerat i sommar, annat än Lilla Gula Huset. Euron är så dyr sån når Greklandsresa har jag inte bokat. Dock kan jag tänka mig att hoppa på nån billig sista minuten eller ta en tur ned till huvudstaden för att våldgästa lite vänner och bekanta.

Och så har jag tänkt njuta av det fina vädret.. för inte ska det väl bli en lika dålig sommar som förra året????

3 kommentarer

 1. Sofie

  Härligt, vilken lång semester du ska ha i sommar (som vanligt) 🙂
  Tycker minsann att du var tillräckligt snabbt, bilden på snöflingan var jättefin 🙂

 2. Cia

  Puhhh själv ska jag bara ha 3 veckor i Juli en vecka i September som är vikt till Kretaresa.

  Jite avis är jag faktiskt.

  cia Men den där Kretaresan är jag avis på… blä…

 3. T H E R R E fotoblogg

  Åh, vad skönt det där såg ut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑