SOMMARLOV (likt som i fjol)

Så där ja.. nu vet vi hur man ser ut när man gått ut andra klass. Bara ett sommarlov kvar så börjar den här unge herrn klass tre. Hur knäppt känns inte det?

Hur som helst hade dom avslutning i Folkets Hus – traditionsenligt med allsång, uppträdanden och Den blomstertid. Min busunges klass sjöng en sommarvariant på Sean Banans Digi-digi-ding… Här glider SOMMAR’N IN.

Efter avslutningen hade dagens huvudperson önskat middag på en favvorestaurang. Och där blev det – förutom gomiddag – även presentöppning och smarrig efterrätt.

Nu har han SOMMARLOV. Hur fuskigt är inte det???? Och om vi fattat rätt flyttar han till Lilla Gula Huset i morgon vid lunchtid. Jag och maken får vackert jobba på ett tag till. Och därmed bo kvar hemma…  Maken har åtta arbetsdagar kvar (han går till midsommar) medan jag jobbar månaden ut (har kollat att det är tretton arbetsdagar dit…)

 

3 kommentarer

 1. Åsa

  😛
  Härligt med sommarlov!!

  Själv räknade jag till 21 arbetstillfällen till mina fyra veckor… Och sen jobba bara 7 till innan det är dags för Turkiet igen!

 2. Jennie

  Härligt med sommarlov!

 3. Camilla

  Åh, hur fuskigt är det inte med sommarlov. Håller med! Har en hemma nu som gick ut 9:an i går. Jag vill också vara ledig hela sommaren. Suck…
  Hoppas att Bus får ett riktigt trevligt, soligt och härligt sommarlov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑