Sommarpresenter

Idag satte jag mig för att beställa sommarpresenter till bus alla ”fröknar”. Han har fem stycken, så det blir några stycken. Alltså får man tänka till lite om man inte ska bli ruinerad på kuppen. 🙂 Men jag gillar ju presenter så det är ett angenämt problem.

Tidigare somrar har dom förärats med mobilsmycken, pocketböcker och choklad. Och vid jul har det blivit adventste, julpumlor, julgodis och sånt… (inte allt samtidigt, förstås…) Och så brukar jag scrappa egna kort. Bus har verkligen toppenfina ”fröknar” på sin avdelning och dom förtjänar att få lite uppskattning.. till semestern, till jul och till påsk.

Jag hade bestämt vad dom skulle få i år inför semestern, men ändrade mig idag. Men exakt vad det blir tänkte jag inte skriva här. Jag vet nämligen att det finns någon eller några från hans förskola som kikar på min blogg och det vore ju just snyggt om jag avslöjade sommarpresenten redan här! Så kul ska vi inte ha!

6 kommentarer

 1. Cia

  Brukar du få sommarpresenter från ”dina” barns föräldrar? Det känns nämligen som om du mer än väl förtjänar det.

 2. Sofie

  Va roligt att ordna med presenter 🙂
  Själv har jag inga som ska ordnas förrän Harry fyller år…vilket faktisk är ganska snart kom jag på 🙂

  Sköt om er.
  Kram!

 3. candygirl

  Cia: Ja, ibland får jag själv nåt…. nån sak brukar det bli.. mest från såna barn som slutar för att börja i förskoleklass. Sällan vid jul utan mest till sommaren…Det är jätteskoj att få, då känner man sig jätteuppskattad!

 4. MissyElliot

  jag ska ta mig en tur imorgon och ordna till Stora lilla killens fröknar. Tidigare om åren har jag dragit igång insamling, både jul och sommar, men i år orkade jag inte och tyckte faktiskt att det var någon annans tur. men ingen tog tag i det, så i år ordnar vi det själva. (Så får jag väl styra upp det till jul igen…hi hi hi)
  jag tycker självklart att det ska bli något kul till dem, för de gör ju ett toppenjobb!
  (precis som du….)
  kramiz

 5. Anki

  Nåmen hallå där… du kan ju skvallra till mig på msn *asg*. Jag skvallar aldrig eller?? De är ju på avdelningen bredvid….dvs…

 6. Freddeland

  fixa en present åt mig på en gång 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑