Söndag i Lilla Gula Huset

novemberhelg gula huset

Efter en lugn morgon på hemmaplan åkte vi till Lilla Gula Huset för att jobba lite.

Jag spacklade ett andra varv i sovrummet medan maken monterade en till arbetslampa. Sen blev det slipning och städning och så kom rullen med maskeringstape upp.  Och sen lunch. Det blev första måltiden vid riktigt köksbord. Fram tills idag har vi ätit på ett litet lågt bord, men idag kom köksbordet på plats.

Efter en god lunch började vi  täcka golvet och lagom tills efter vi druckit kaffe tog vi penslarna och satte igång grundmålandet.

Tungt. Jobbigt. Men kul. Det gick rätt bra också. Och det gick till och med att måla bakom elementet utan att montera lös det. Skönt…

Undertiden vi målade fick bus upp gardinstång och sina nya gardiner. Och ett matchande sängöverkast. Dessutom kom det upp taklampor i alla rum.  I bus rum är det nu ”bara” en vägg som saknas. Precis där jag stått och fotat ska det upp en vägg. Idag är det ett hål upptaget ut mot vardagsrummet, men det hålet ska sättas igen, så även bus kan stänga in sig…

Det blev sen middag. Klockan var efter halv sex innan vi var hemma och vi behövde handla innan vi kunde fixa mat. Men vid halvåtta-snåret serverades det scampi med blandade grönsaker i ostronsås. Och ris.

Nu är det bara att förbereda sig för arbetsvecka igen. Helgerna är på tok för korta.

5 kommentarer

 1. Malin

  Det ser så mysigt ut i rummen. Kul med lite jobb som liksom inte stör hemmaordningen.

 2. T H E R R E fotoblogg

  ALLTSÅ! När jag kommer in hos dig via Bloggkoll är det JÄTTEOFTA bara halva bilder! Får kika tillbaka sedan och se om jag får se mer!

 3. therre

  NU ser jag! Vad kul att se!

  Jag älskar det faktum att du mest använder second-hand till Bus lekrum i stugan, jag älskar när man kan göra så!

 4. Sofie

  Så mysigt ni börjar få det 🙂
  Ser fram emot nästa helg då det kommer mer inlägg och bilder om Lilla Gula Huset 🙂

 5. Cia

  Bus ser riktigt inbodd ut! Mysigt. Ni har dessutom kommit långt i ert sovrum. Hur går det för svärmor hinner hon med hon också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑