Söndag och fjärde advent

snöhög

Hej på er! Ser ni mig och bus – överst på snöhögen!!!!

Nu har vi då börjat gå mot ljusare tider.

Underbart.

Men det dröjer innan vi här uppe i Norrbotten kommer kunna njuta av vårblommor och lågskor. Sådär en 4,5 månad med snö har vi framför oss. Men med soliga dagar så är det härligt det med..

Idag har vi inte så stora planer… Tjälknölen ska in i ugnen i kväll – den ska mysa där hela natten för att i morgon ligga i salt/kryddlagen.

Vi har även planer på en promenad

I övrigt vet jag inte…

Jo förresten – jag ska slå in fyra paket och så bör jag spela in en jullåt i mp3 om jag ska deltaga i julradio.se:s låttävling i år. Det är sista dagen att lämna in i morgon, tror jag… (jag vann ju ifjol, och kom tvåa året innan så bus tycker att det är tradition)

Hoppas ni får en härlig fjärde advent. 

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Hoppas det går lika bra i tävlingen i år! Här ska också en tjälknöl in, just gjort färdigt köttbullarna. Men nu vilar jag, åkte dit rejält, låg i feberfrossa i går em :-/ Så ingen träning, suuuuuurt. Hade behövt komma ut och reka till kroppen känns det som, men men… Ha en fortsatt fin fjärde advent! KRAM

 2. Åsa

  Klart ni tar hem vinsten i år igen!!

 3. Camilla

  Men, vad är det där för stor snöhög? Fuuusk!

 4. Pernilla

  Har ni så mycket snö??
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑