Soool och nästan fredag

Sol och skönt.. Älskart.

Tog en jogging efter jobbet – men det var jäkla tungsprunget. Slask/is/lössnö. Och trötta ben redan vid start. Men, men… jag kom mig runt min halvmil i alla fall.

Var och letade två Buzzadorprodukter jag ska buzza – Vegetarisk pastej samt färdigtärnad ost – men hittar ingen av dom. Hm…. Svårt att testa om butikerna inte har produkten i lager.

Städning, gomiddag och Lyxfällan. Nu är jag redo för fredag. Weee…

1 kommentar

  1. Therese

    Åhhh ja om en dryg timme tar jag helg, strålande sol och ljuvligt ute, så jag ska ge mig ut på en promenad iaf tänkte jag 🙂 Har haft ont i ett knä å ska känna efter om det pallar jogging, mina extra kilon gör det tungt 🙁 Luran är iväg och sätter ett tandsmycke i dag, så det ska bli så skoj att se hur det blir… Ha nu en HÄRLIG fredag och underbar helg <3 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑