Sov så gott.. slumra in…

I går kväll fick alla pellisar flytta ned i den kalla mörka matkällaren för att gå i vinteride. Och även om jag haft dom helt sjukt mycket längre ute på balkongen än vanligt så kändes det trist att ta bort dom. För förutom att dom var helt övertyngda med blommor så stod flera dessutom i knopp.

Nåja… det blir väl februari snart igen så jag får plocka upp dom till ljuset igen.

(jag brukar INTE ha dom packade på det här viset, men jag planterade om dom innan jag tog hem dom från Lilla Gula Huset när hösten gjorde sitt försiktiga intåg. Men sen har dom fått stå på balkongen och blomma, och blomma och blomma och blomma…)

4 kommentarer

 1. Åsa

  Själv köper jag nya till våren… Tyvärr har jag ingen plats till vinterförvaring 🙁

 2. ☆ Cia

  Ser att du fick till Kvittret 🙂

 3. Camilla

  Sov gott då… 🙂
  Jag brukar köpa nya jag…
  Däremot har jag blivit en hejare på att få mina orkidéer att blomma igen och igen och igen.

  Svar: Ja det är såå kul med dessa omblommande orkideer. Just nu har vi bara en som blommar – på slutversen – och jag kikar varje dag om det inte är någon ny stängel på g i någon av de andra fyra. I gula huset är det dock en blomma på g så den kommer blomma i december. Jippi!

 4. soffie

  helt otroligt att de blommade så länge såg att mina rosor i rabatten har fått knoppar men vi får väl se om de orkar blomma, va vackra blombilder du visar, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑