Sova gott…

Lilla Gula Huset ska få en julklapp. Den är till att hämta om fyra-fem veckor och ska in i vårt vardagsrum i Gula…

Ett stycke bäddsoffa i svart tyg. Och den gamla skinnsoffan ska därmed få lämna oss (den har hängt med sen 1993 och är egentligen redan pensionerad då vi köpte ny soffa hemma. Men hips-vips blev vi med Litet Gult Hus och då fick soffan hänga med ett tag till)

Saken är den att vi verkligen BEHÖVER nåt med extra sovplatser. Vi har faktiskt haft ganska många nätter någon/några övernattat och vi har NOLL ställen att lägga en sovgäst på. Visst – man KAN sova i soffan, men hur bekvämt är det? Nu har vi – snart- två platser. Perfekt.

Den översta bilden visar åt vilket håll vi ska ha divanen. Men dom två nedre visar med vilka ryggkuddar vi ska ha. Bäddmåttet blir en dubbelsäng i 1.40.

6 kommentarer

 1. Åsa

  Jättefin! Såg go ut också!

 2. Malin

  Vår soffa som vi väntar på är också en divan fast i skinn. Nu borde vår komma snart. Men visst är det kul att få något nytt att sitta i.

 3. ☆ Cia

  Ser toppen ut!

 4. Tomtens Dotter

  Härligt!
  Skönt också att ha nånstans att placera gästerna… Hos mig blir det varianten tältsäng i vardagsrummet för eventuella besökare (eller för mig när det är föräldrarna som dyker upp).

  Sv: ja din svarta julbok är ju toppen 🙂 En sån skulle jag också ha om det var jag som var julaftonsgeneral. Jag skrev ett litet hänvisningsinlägg till den (som publiceras vid lunch idag), hoppas det är ok.

 5. Hanna

  Vi har en liknande soffa här hemma. Gillar den mycket, men jag tror nästan aldrig någon haft behov av att sova i den än… Men till jul kanske?

  Tyvärr gillar katten att riva på vår soffa, så den börjar se ganska medtagen ut.

 6. Ann Catrine

  Jättesnygg!
  Min mamma hade någon liknande,
  och den var iallafall skön att sova i!
  Och hur skön som helst att sitta i 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑