Sovrummet i Lilla Gula

vårfint sovrum

Under helgen som var vårfixade jag lite i Lilla Gula Huset. Vårt sovrum -Där som tidigare gått i svart och rött, är numera vitt och rött. Bus fick även han ny färgskala, men han ska även få upp nya gardiner samt bli ägare av ett skrivbord, så där har jag inte fotat ännu…

Antar att det var för att det blev så ljust och fräscht som skalbaggen ville komma och gosa i sängen med mig. Jag förstår honom… hade jag suttit i en tråkig ventil hade jag också velat krypa ned i en varm och skön säng!

5 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  Vad skoj att se! 🙂
  Föredrar mkt hellre vitt än svart 😛

 2. Åsa.S

  Så ljust, snygg och frächt!!!!

 3. Jennie

  Vad fint det blivit! Och grillandet i förra inlägget såg inte fel ut heller. Här grillar vi ju året runt så det blir inte samma känsla som hemma. Ha det gott!

 4. Sanna

  Ser jättefräscht och snyggt ut. Du är duktig på inredning. Men så tolerant och snäll hade jag inte varit emot en skallbagge…ha ha…hatar dessa kryp, men stora spindlar är nog ett snäpp värre.
  Kram!
  Sanna

 5. Lady Fair

  Oj vad fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑