Dom som vill färdas  med fortskaffningsmedel som lämnar såna här spår under påsk är lite oroliga… för det tinar och smälter mest hela tiden. Pimpeltävlingen på älven där jag kommer ifrån är inställd pga dålig is.

Nu ska vi visst få duktigt nattkallt under kommande helg. Så kanske får skoteråkarna ge sig ut till påsk ändå. Själva har vi ingen banddrivet motorfordon. Ska vi ut får det bli till fots eller med skidor.

Och nu när arbetsdagen är slut för idag ämnar jag mig ut i solskenet och jogga. UTAN dubbat. För nu är vägarna äntligen bara.

(Utom på vääääldigt skuggiga ställen. Men det behöver jag ju inte tala om. Det låter bättre om ni tror att vi bara har asfalten framme nu!)
Edit: Bart var det. Och med andra ord halkfritt. Men jösses så blöt jag blev 
om fossingarna. PÖLARNA på vissa ställen var stora som mindre hav....