Världens bästa lördag. TACK ALLA!

 

Ovan maten vi klämde i oss i Lördags. Fast vi gjorde aningen fler portioner än fyra 🙂 Vi lyckades i alla fall klämma in oss 23 personer samtidigt i Lilla Gula Huset.  (men av hänsyn till de som inte brukar visa sin nuna på nätet jämt och ständigt så visar jag inte bilder på några gäster.  Vet inte hur alla ställer sig till att exponeras så jag låter helt enkelt bli.)

Hur som helst. Alla fick mat. Tanken var lite : vi värmer lite i taget och fyller på grönsaker allt eftersom. Nu kom typ alla samtidigt så det var bara värma massor och fylla på grönsaker jämt.

Nedan instruktionerna som  hängde över spisen där vi fyllde på med gryta allt eftersom det tog slut.

Äta fick vi sedan göra lite var det fanns plats. Vid bord, i soffor, stående… tja… gryta gick det åt i alla fall. Och därefter var alltså tanken att dom skulle grädda sina egna våfflor till efterrätt. Fast då blev det sån kö så maken och svärmor gräddade de flesta. Och om det fanns folk som  inte var tillräckligt mätta (eller fortfarande sugna)  så fanns det även chokladtårta och småkakor… (som svärmor fixat!)

Själv fick jag i mig pyttelite gryta. Inga våfflor och ingen tårta.

Inte förrän sent. Då värmde vi på en grytomgång till och åt i lugn och ro tillsammans med dom som var kvar senare än resten…

På bilden här nedan ses sedan godis- och snacksansvarige. Han hade dessutom bakat olivsnurrorna – nästan själv:

Mina kollegor hade skrivit om den senaste barnvisan jag skrivit, den om Kråkan (hmmm.. den är nog förresten inte inspelad för bloggen va?) Och huruvida dom visste att jag för tillfället hade alla mina gitarrer hemma i lägenheten (jag brukar ha en i Lilla Gula) eller om det var en slump att dom hade med sig min ”jobb-gitarr” vet jag inte. Jag fick i alla fall kompa – när dom sjöng för mig. Texten syns  också här nedan.

(får väl ta och spela in Kråkan-sången så ni får höra ORIGINALETS text också!
Dom som inte hade hört den fick även sin chans i Lördags. )

Vad gillar ni förresten denna blomsteruppsättning???
Helt sjukt stor och vacker. Som en brudbukett, nästan

Och här kommer nu presentkollaget. Jag hoppas verkligen att jag inte glömt bort någon…

Jag tänker inte rabbla upp allt jag fick. Men det var helt sjukt med saker och pengar. Jösses. TACK så väldigt för allt fint både saker, blommor, pengar, presentkort och bygg-hjälp. (Jag vet att det kommer bli en ny gitarr för några av slantarna! 🙂 )

Och näst sista bilden från i Lördags blir på ett hemmagjort grattiskort. Och JA – det är jag på alla bilder! (har suddat ut kollegornas namn. Vet inte om dom vill ståta med dom på min blogg)

JAG HADE EN UNDERBAR DAG-FÖRE-FÖDELSEDAG.
TACK ALLA SOM HJÄLPTE TILL OCH/ELLER BIDROG MED MYCKET

Det blev god mat, trevligt folk och massor av presenter.

Och på den rätta födelsedagen – i går söndag – mös vi, bara vi själva. Med överblivna våfflor. 🙂 Våffeldagen till ära!

 

7 kommentarer

 1. Åsa

  Vilken härlig dag det ser ut att ha varit!! Det var du verkligen värd!

 2. ♥ EVA ♥

  JÄTTEGRATTIS i efterskott vännen !!!
  Vilken underbar dag du verkar ha haft ! Härligt att fira med familj och goda vänner ! Och vilka fina presenter…

  Själv funderar jag på hur mitt 50-årsfirande ska bli…om det ska bli nåt. Känns lite kluvet faktiskt…men samtidigt så tycker jag ju att man ska fira varje år man får 🙂 Så det kan bli nåt…kanske…hihi !

  ♥ ♥ ♥
  KRAAAM EVA

 3. Camilla

  Vilken underbar födelsedag och så mycket fantastiska presenter du fått! Blir det Grekland igen nu? 🙂 Igen och igen liksom, men varför ändra ett vinnande koncept?

  Svar_ Grekland är ju bokat sedan länge ju… både flyg och hotell. Så det blir nåt annat för slantarna…

 4. Camilla

  Jo, jag vet! Tänkte att det kanske blir två resor i år! 🙂

  Svar: Nä vet du vad… det unnar vi oss INTE… haha…

 5. trollmor

  Vilka presenter ! Inte klokt men du är värd varenda paket. Du kommer att se tillbaka på din födelsedag med värme i ditt hjärta.
  Tack för receptet måste prövas.

 6. ☆ Cia

  Jag är nog lite blödig för jag lipade när jag läste sångtexten… Sånt där personligt är så himla fint.

 7. soffie

  å guuu va roligt du hade å va fina och bra saker du fick:) va fin låt de hade gjort åt dej,massor av kramar till dej:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑