Spår i snön

Jag är en urusel bloggare tillika omhändertagare om mina foton just nu. Har liksom inte tid till det jag vill. Eller tid har jag . Men annat prioriteras…

Idag har jag fotat – tidigare i veckan har jag fotat… allt är kvar på minneskorten.

Idag har vi målat NÄSTAN klart (fotat såklart) . Vi har promenerat i underart väder (fotat- vad trodde ni?). Vi har byggt en snöborg (som inte är fotad – än) och vi ska grilla till middag (undra om jag fotar det?)

Men jag har i alla fall en bild från förra söndagen att bjuda på. Spår i snön….

Trevlig Lördagkväll

Jag håller på DYNAZTY  ikväll, förresten… Om ni undrade!

4 kommentarer

 1. Erica AKA Tomtens Dotter

  Äh vad tusan… Känns som att det är rätt prioriteringar då livet får gå före?!

  Åh vad gott det lät med grillat! Blev lite avundsjuk nu…

 2. ☆ Cia

  Ohhh vad skönt att även du kan svikta. Jag har helt klart dåliga blogg perioder. Skönt att man faktiskt KAN det. Så att man inte är sjukkligtberoende. Men så får man lite dåligtsamvete så där när man vet att man har dem som kommer till ens blogg för att läsa och titta och så får de inget när det kommer.

  Men som sagt sist och slutligen är det ju min blogg (I ditt fall din) Och man kan inte leva genom nätet bara förmedla hur man lever.

 3. Kraaam/Åsa

  Ja själva bloggandet är det hit och dit med. Är inne på att fixa fotoalbum jag med nu men behöver köpa mer tid 🙂

 4. Camilla

  Sunt att ta en liten paus från bloggen då en massa andra saker tar tid och vill ha uppmärksamhet. Vi finns kvar. Mycket vacker bild du bjuder på. Fina färger också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑