Sparkat igång fredagen

lyser

 

God morgon Fredag!

Så här bra syns jag i mörkret när jag joggar iväg den här årstiden. Än så länge hinner det faktiskt bli ljust medans jag springer på morgonen – men om några veckor gör det det inte. Och idag blir en sån där genommörk dag. Det är grått, grått, grått, dimmigt och duggregn. Men underbart joggingväder.

Dock bråkar min rygg lite – jag blev ”fälld” av ett barn på jobbet för en vecka sedan och slog ryggen i en skohylla. Och det känns fortfarande. Igår tog jag första svängen sen det hände. och det gick… inte bra.. men det gick. Blev inte värre av att springa. Känns som allt annat man gör (som man ändå måste). Så jag tog en sväng nu på morgon också. Och idag känner jag mig nästan mer uppmjukad i ryggen av det så.. det går väl (förhoppningsvis) åt rätt håll…

Nu är jag duschad och redo för veckans sista arbetsdag.

Ha en skön fredag allihopa! 

lyser2

4 kommentarer

 1. Åsa L

  Reflexer är sååå viktigt.
  Tänk att vissa inte fattar det.

  Ha en trevlig helg

 2. Pernilla

  Jag brukar också ge mig iväg medans det ännu är mörkt. Men jag har ju inte en sån där ”flådig” väst utan en vanlig gul-ful som står Länsförsäkringar på. Haha, har nog 20 västar med olika reklam tryck på. I hundvärlden vinner man ofta sådana eller får en med start avgiften.
  /P

 3. Junitjej

  Så smart med reflexväst!

 4. Camilla

  Med den där syns du verkligen! Jag har ju min rosa från Röhnisch, som är perfekt och nätt då jag åker rullskidor och springer.
  Krya på dig med ryggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑