Stjärnsmäll och vinterfoto

Här kommer nu ett av de första fotona jag tagit med nya kameran. Och jag känner helt klart att vi kommer komma överrens –  jag och min nya Lumix. 🙂

Har ännu inte hunnit testköra så mycket – och bara utomhus. Men det jag har testat har blivit rätt bra.

Så här ser det i alla fall ut just nu på dagarna – i alla fall när det är soligt och fint.

Förresten kan jag tala om att jag gjorde nåt otroligt klantigt igår. Jag höll på dammsuga och skulle dammsuga golvlisterna i köket – med bara röret sådär, ni vet. Och det jag inte uppmärksammade när jag gick nedhukad och koncentrerade mig på dammet/skräpet på golvet var att översta kökslådan var utdragen. Och vårt hus är byggt 1956 och då snackar vi alltså inte spånskiveköksinredning utan massiv stumt tjockt trä.

Pang! sa det.

Och tvärstopp tog det!
En jäkla smäll rätt i huvudet och dessutom ett rejält knyck i nacken. Hade det varit tecknad film hade stjärnorna snurrat runt skallen, tillsammans med en pippi-fågel som retsamt kvittrade!!!

Bulan i skallen blev modell större och till nacken åkte Voltarengelen fram. Smällen orsakade huvudvärk som innan kvällen var ganska kraftig. Och dessutom gick den inte över idag, alltså dagen efter. Så när det gått ett dygn sen smällen ringde jag 1177,  bara för att kolla vad dom sa. Och visst – det troliga var en lätt hjärnskakning. Av att dammsuga. Allstå!

Huvudvärken borde avta under morgondagen annars ville dom att jag skulle höra av mig igen. Och så skulle jag vara uppmärksam på andra konstigheter som domningar, känselbortfall eller yrsel.. typ. Då skulle jag kontakta akuten.

Men nu tror jag att huvudvärken i stort sett borta – den är i alla fall avtagande.  Och den har inte varit så kraftig att jag inte orkat jobba idag. Några huvudvärkstabletter så har dagen funkat som vanligt.

Men det är tydligen farligt att städa!!! Och joggingen fick stryka på foten… för säkerhetsskull…

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Men hjälp!
  Va rädd om kökslådorna…..
  Huvudet menar jag! 😉
  /P

 2. Malin

  Det är farligt att städa…. Låt maken göra det istället 😉

 3. Camilla

  Aj!!! Stackars dig. Ta det lugnt med löpningen några dagar nu.

  Svar: Jag väntade ända till lördagem. Trots -16 tog jag en sväng… Skönt.

 4. Erica AKA Tomtens Dotter

  Men herregud flicka lilla!
  Var rädd om dig. Skönt att du skrivit i senare inlägg att det känns bättre nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑