Nästa fredag åker vi till Stockholm för fyra dagar. Funderar på att hitta på nåt för lill-bus också. Är lite inne på att besöka Aquaria eftersom han är fascinerad av fisk, främst hajar. Tycker det verkar lite skoj.

Hade önskat att det var senare på året så Skansens Julmarknad hade startat. Men den börjar första december…Har aldrig varit på den och jag tycker det verkar mysigt. Annars är visst 
Skansen  öppet som vanligt året om, så det är ju ett alternativ. Om vädret är OK.

Gröna Lund  öppnar 23 november – det hade också varit julkul. Men, men…

Fler tips? Gärna sånt man tar sig till enkelt. Vi får låna bil, men ingen av oss är lockad av att köra i storstadstrafik. Speciellt när vi inte hittar dit vi ska. Vi brukar hålla oss till t-bana, pendel och buss.

Hur är det med resorna nu? Rabattkort/remsor?

Märks det att vi inte är i storstan så ofta? *fniss*. Det är bra precis ett år sen vi var i Stockholm sist. Om man inte ränkar när vi mellanlandat på arlanda, förståss!

Kul ska det ialla fall bli. Vi har frågat om någon som känner dom vi ska bo hos har en barnvagn att låna ut åt oss – en sulky. vi använder ingen hemma eftersom lill-bus går dit han ska. Eller cyklar. Men är vi ute en hel dag kan det kanske vara skönt me nåt att sitta i!

305849-147