Stockholmsmåndag

dea

Idag hade vi tänkt göra en oförberedd påhälsning hos en släkting men eftersom det tilltänka offret till en början inte svarade i telefonen och sedan visade sig precis ha landat i Italien funkade det inte så bra.

Det fick bli city, lunch och bio. Ingen shopping att tala om, men det var heller inte avsikten. Dock inhandlade jag en duschkräm på Body Shop, eftersom dom stängt ned affären i Luleå. Men sen kom jag ju på att den får jag ju inte ta med i handbagaget eftersom det var 250ml i flaskan. Bara att gå tillbaka med den.

En kul grej var däremot att vi fick gratis bio. Både jag och maken ställde upp på en marknadsundersökning om läsk (FANTA) och som tack fick vi var sin biobiljett samt en provflaska av en ny FANTA-smak. Att vi blev grymt nödiga efter provningen fick vi helt enkelt ta då vi bara behövde betala biljett för busungen.

Sista dagen i morgon då. Vi vaknar i huvudstaden men eftersom vi ämnar ta oss ut till Arlanda på egen hand – och väljer det billiga alternativet SL – så blir det inte mycket mer än så som hinns med under tisdagen. Buss, pendel och så buss. Sen lunch på flygplatsen innan vi åker hemåt mot Norrland igen.

(Ovanstående bild skulle egentligen bli ett foto av lördagens Irländska kaffe.
Men då en tonårsdotter uppenbarade sig i bakgrunden och dessutom fick grymt
röda ögon på bilden så behöll jag bara den biten av fotot. Samt fixade till det lite extra….)

1 kommentar

  1. Cia

    Perfekt billig dag med andra ord…För det är oförskämt dyrt med bio nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑