Stockholmssöndagen

stockholm_söndag

 

Alltså.. flera galet sena kvällar på raken samt allergitabletter och känningar av de stora mysiga lurvbollarna kvällen innan tog knäcken på ungen. Han sov och sov och sov… just före halv ett behagade han kliva upp och käka frukost. Och så fort han svalt den drog T med oss till Slagsta Marina... där vi käkade lunch.

stockholm_söndag2

 

Mums så gott… och fint.

 

stockholm-söndag

Sen tog vi en tur in till Centrum. Vi körde upp Cia och M ur söndagslöarsoffan och dom fick komma och strosa runt en kortis i Gamla stan. En fika hann vi också med, på Cafe Kladdkakan 

stockholm_söndag4

 

Och där och då tappade ungen bort sin just precis inköpta vikingaring. Snopet… (fast allt löste sig.. jag ringde cafeét, dom hade hittat den och M har hämtat upp den, så nu är den snart på ägarens finger igen)

Ungen fick också syn på Edward Blom – och  det var så kul spännande att  han sprang och bad om autografen:

stockholm_söndag5

 

 

Sen var vi tvungen åka tillbaka ut mot Rönninge… vi skulle på middag (igen)

Nu var det K som bjöd på grillad kyckling med klyftpotatis och Tzatsiki med mynta. Jätte, jättegott.

stockholm_söndag3

 

Och ungen fick träffa ytterligare ett par lurvbollar. *lycka*

Sen – nån gång vid midnatt – gick vi tillbaka till T… och fortsatte. Ungen gick och la sig klockan tre. Jag och maken kröp ned halv fyra…. gahhhh… och alarmet var ställt på 7:45.

2 kommentarer

 1. Pernilla

  Tuffa nätter!
  Dotterns stod bakom Mona Sallin förb några dagar sen i en kö på Coop. Kassörskan fick en autograf och min dotter fattade inte alls grejen. Vad ska man ha den till? Haha!
  Så kan man också se på det.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Vilken toppen helg ni har haft, kul aktiviteter och umgänge med fina vänner, god mat å dryck, men när ni är så allergiska så förstår jag inte att ni är så kattokiga *ler* Jag lägger benen på ryggen å springer, för katter blir jag tokallergisk av, hundar går dock bra så länge jag medicinerar. Och våra egna har kroppen vant sig med så de går bra om de inte slickar på mig… KRAM KRAM!

  Svar: Jag har alltid varit tokig i just katter. Vi hade hund när jag var liten,,, men katter gillar jag mera… maken likaså.. Alltså är det inte så konstigt att ungen blev precis som vi. Det som är ”bra” med eländet är att vi alla tre är allergiska… ingen som inte får ha katt pga någon annan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑