Stor cykel åt stor kille

Nedan två riktiga skitbilder på busungens nästa vrålåk.

Den stora bilden är från Blocketannonsen. Vet inte om dom smetat salva på linsen eller vad dom gjort innan dom fotat. Men vi kunde i alla fall konstatera att det hela verkade ok innan jag fick äran att ringa.

Den lilla bilden är från makens mobil. Han kör inte i riktigt samma mobildivision som jag så hans foton blir därefter. Men jag kunde i alla fall se att det hela verkade vara ett fynd. Ett fynd som maken fick fixa hem eftersom jag stannat med sjuklingen i Lilla Gula Huset.

En några år gammal Marvil Turner, 7- vxl hand- och fotbroms

Tror det hela kommer bli perfekt. Den är lika stor som den ”gamla” vi skaffat  här om veckan för att han ska kunna cykla vid Lilla Gula Huset utan att ta cykeln mellan varje helg. Så det gäller  med andra ord att få till ”kicken” med benet. Och till busungens stora glädje är det hela sju växlar. Och till min glädje är det fotbroms (förutom handditon) Så jag tror alla blir nöjda.

Lite småfix. Men verkligen inget att tala om. Och priset var KANONBRA. Den gamla ska säljas. Så fort han bevisat att han klarar av en stoooor cykel.

 

 

 

 

 

3 kommentarer

 1. Åsa

  Bra att fynda på Blocket! Det har vi också gjort i dag 🙂

 2. ☆ Cia

  🙂 Cyklar är så viktiga… Jag fick en brun ful cykel… och kommer ihåg att jag inte alls gillade den. Men den tog mig runt. 🙂

  Nu har jag världens finaste som bara väntar på att det ska bli väder så att den kan få plåga mig igen.

 3. Camilla

  Klart snyggare på din bild. 🙂 Den där kommer att bli hur bra som helst för busungen att cykla omkring på. En riktig racer. 🙂

  Svar: nä det är ju inte min bild – utan makens. Och den har urusel kvalite. Beror inte på att han är dålig fotograf utan att han har dålig mobilkamera.
  Nu finns mina cykelbilder på nätet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑