Struntar i er

I dag försummar jag er.. jag har slutat för dagen och jag och bus styr genast kosan ut i solen. bäst att passa på.. man vet inte när man får chansen att sola sina bleka spiror nästa gång! So long!

2 kommentarer

  1. Cia

    De påstog att jag blivit brun efter lunchen… Pyttsan! Fått sol kanske men det var bara varmröd jag blev… Det är borta nu 🙁 Synd för jag tycker det är jobbigt att vara i solen trotts att jag älskar sommaren. Det ska liksom vara på någon klippa ute vid havet där en härlig saltig havsvind svalkar. Eller i grekland uppe i bergen eller i Florida hemma hos någon bekant sittandes med tårna i poolen.

    Så vinterblek lär jag vara ett ett bra tag framöver.

  2. therre

    Jag hoppas på bra väder idag! När jag har kort dag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑