Sushimums

Mums.. det var fyra månader sen jag sist rullade såna här godbitar. (jag gör inte detta sommartid och under rötmånaden… )

Vi satte i oss 56 (ganska små) bitar på tre vuxna och ett barn. Och det där barnet är SJUKT duktig på vräka i sig sushi.

(han tycker förövrigt att jag ska öppna sushirestaurang: ”Tänk vad mycket kunder du skulle ha då när alla upptäcker hur god sushi du gör…”

5 kommentarer

 1. Tomtens Dotter

  Åh gud så gott det ser ut! Nu får jag lite cravings!!!
  (jag har inte gillat sushi tidigare, lärde mig förra sommaren, började ÄLSKA det förra hösten, och nu äter jag det i alla fall två gånger i veckan… Och det är säkert 4 dagar sen jag fick min senaste ”fix”)

  Men är det inte jobbigt/svårt att göra?

  Svar: Näe… inte alls. Det är riset som tar tid. Det ska ju sköjas, kokas, svalna och sen blandas med lagen. Sen är det bara rulla…
  Jag rullar alltid i bakplåtspapper, snurrar ihop ändarna och låter rullen vila nån halvtimme i kylen innan jag skär i bitar. Då ”sätter” dom sig bra och håller i hop fint.
  Men man måste ju ha tid på sig. Jag började med riset redan klockan fyra – och vi åt en bit efter åtta, så lite framförhållning är ju bra.

 2. Åsa

  Guud vad gott det där såg ut!
  Tyvärr är jag den enda av oss här som äter sushi, så det blir inte så ofta…

 3. ☆ Cia

  Min bästis som Max… han med legot… Har en favorit rätt och det är sushi. Annie gör dock inte sin själv. Skullegärna smaka din sushi. Som sagt efter att M och jag försökte höll det på att aldrig bli sushi igen. HUA!!!

  Jag tycker däremot att du ska låta bli sushirestaurangen, för du är så himla bra på det du gör. Det har jag nog sett!!!

 4. Ann Catrine

  Jag skulle bli stamgäst om du öppnade restaurang
  (fast det beror om du har hemkörning till S-vall…) 😉
  ÄLSKAR sushi, men har aldrig gjort det själv,
  kanske man skulle ta och testa…
  Men det ser onekligen svårt ut!

  Kram

 5. Camilla

  Jag vill också komma till din sushirestaurang. Jädrar så gott det ser ut. Jag har ju testat att göra själv och det blir ganska gott. Avocadobitarna jag gjorde blev riktigt fina också. Nej, jag måste banne mig testa att göra igen till helgen. Ska ha dina bilder som instruktion. 🙂
  Kika på film inne hos mig vetja! 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑