Sushimums

Tja… behöver man säga mer än Mmmmm???

Det tog blev i alla fall inget över. Och jag, maken, bus och svärmor var MYCKET nöjda.

7 kommentarer

  1. kraaam

    Aldrig ätit sushi (kunde knappt stava till det heller). Det ser gott ut men jag är så känslig för konstistensen av kall rå fisk. Undra om jag ska våga prova det någon gång i mitt liv 🙂

  2. Ann Catrine

    Har aldrig provat att göra själv,
    det ser svårt ut!
    Men gott!
    Ska stanna till och köpa ”några” bitar idag på
    väg hem efter tårtkalas…
    Kan behövas något fräscht och lätt efter födelsedagsfika 😉

    Skön söndag önskar jag dig!

  3. Sofie

    Åååh, sååå gott!
    Tur att jag åt det rätt nyligt, annars hade jag blivit väldigt avis 😉

  4. Hanna

    Sushi har en förmåga att alltid ta slut oavsett hur mycket man gör. =) Idag ska vi äta sushi.

  5. Cia

    Ser fantastiskt ut.

  6. Camilla

    Gud så gott! 🙂 Äter ni utan wasabi?

    Nej absolut inte. Det går MASSOR av wasabi. Först sätter jag en sträng wasabi i varje rulle innan jag försluter dom. och sen har vi ändå wasabi till. Fast jag blandar min wasabi med soyan till en stark geggamojja….

  7. Åsa

    Skulle gärna lära mig att göra det själv… är det svårt?

    Nej jag tycker inte det… Men jag har ju gjort det massor av gånger. Fast faktiskt så blev det bra sushi redan första gången. Knepet är nog att få till riset. lagom vinägersmak och lagom klippigt. har man
    bra ris så är det ju bara experimentera med fyllning sen. Samt att få rullarna tillräckligt hårda så dom håller ihop ordentligt. Jag rullar aldrig på sån där bambumatta. Det tycker jag är bökigt och kladdigt. Jag använder bakplåtspappersark. Och när rullen är inrullad tvinnar jag ihop ändarna på bakplåtspappret – hårt – så får dom vila där tills vi ska käka. Då tar jag bort pappret och skär upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑