Svarta hundar är farliga

Bus pratade om hundar. Om söta, snälla hundar och om hundar han inte tycker om…

– Hundar som bits tycker jag inte om, sa han.
– Näe, det gör inte jag heller, sa jag.
– Om dom har öppe’ munnen så här (och så visade han med handen och munnen) och har vassa tänder och är svarta, DÅ är jag rädd för dom.

3 kommentarer

 1. trollmor

  Undrar vem av våra hundar han gillar bäst berner sennen Olga el papillion valpen charisma. Två helt underbara hundar.
  Jag brukar inte låta barn klappa hundarna utan att jag har gett dem tillåtelse. Eftersom alla hundar inte har samma huvud skulle jag vilja att dem alltid frågade först hundägaren innan dom flyger på hunden och det gäller även vuxna också. Inte lika självklart för alla har jag märkt.
  Kramis ewa

 2. Cia

  Synd att Bus känner att han är rädd för vissa hundar. Trollmor har bra tips dock… lär alla att fråga hundägaren om det är OK att hälsa och hur. Respekt för hundar är nyttigt, rädsla är det synd om man känner.

 3. candygirl

  Linda svarar trollmor och Cia: Ja, han är redan upplärd så.. ALLTID fråga innan man klappar. Dessutom är han väldigt reserverad för hundar så det är ingen risk han rusar fram för att klappa och gosa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑