Svettat upp mig

En jobbig dag behöver ett svettigt avslut, eller nåt…

Jag hämtade bus kl 16 och vi for omedelbart hem och bytte kläder. Sen tog jag mig en joggintur på en halvmil. Bus fick cykla. Han har aldrig varit med när jag joggat förr så nu fick han hålla ett rätt bra cykeltempo. Dessutom är en halvmil rätt drygt för en fyraåring. Så han var rätt trött när vi var hemma efter exakt 28 minuter och 2 sekunder. Kan vara bra för han att veta när han brukar bli lite arg på mig ibland när jag sticker iväg. Han brukar vilja följa med. Nu fick han det. Undra om han kommer nästa gång?

Han fick pusta med en glass. Jag fixade däremot middag.

Så nu känner jag mig redo att ta fram WC-ankan och skura toan. Så jag slipper det imorgon när jag slutar redan 12:30.

2 kommentarer

  1. therre

    Åh herregud vad duktig du är som joggar!

  2. Cia

    SJälv har jag gjort i ordning bilder till ett bildspel. M är bestman på ett bröllop så han bad om hjälp. Det har tagit hela kvällen att få ihop 19 bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑