Synd att arbeta en sån här dag

30 plus. Sol. Helt ljuvligt. Synd vi jobbade. Fick i alla fall vara ute på lunchen

Efter avslutad utbildningsdag blev det middag på Vassholmen – en liten pärla mitt i Kalixälven – bekostad av arbetsgivaren.

Solig och fin kväll… fast det började mullrar så smått. Vi satt ute i den ljuvliga kvällen och frossade av en fantastisk god skärgårdsbuffe. Och vi slapp regnet. 🙂

Vid Lilla Gula åskade det mer. Skippade prommis och låter alla kontakter vara utdragna resten av kvällen/natten. Den kommer inte nära utan verkar snurra runt ute på fjärden. Men vi ser blixtar och hör muller.

Passade på att städa toaletterna och skrubba duschen

Och så tog jag radarflaskan samt täckande kläder och attackerade ett getingbo någonstans på insidan av vårt brotak.

Har spanat var dom flyger in och sen toksprayade jag in dit. I tre omgångar. Mellan varje gång skyndade jag in och stod i fönstret och kikade på getingar som kom ut och krashade i gräset nedanför. Hehe! 

😈👿😈👿

Hoppas jag fick död på alla! Många blev vi i alla fall av med.

Nu stundar fredag. Weee…. Ska bara ta ett par huvudvärkstabletter innan godnatt. Åskan känns i huvudet….

1 kommentar

  1. Therese

    Åhhh så vackert, å det lät som en bra middag att bli bjuden av arbetsgivaren på! Även här har åskan gått hårt, varit utan ström från 17 till midnatt i förrgår, allt lite mysigt att höra regnet mot plåttaket och mullrandet. Även här och i stugan har vi getingar, sprayat dem i stugan men de fortlever tyvärr, här hemma störs vi ej av dem på samma sätt, men ska klura på hur man kommer åt dem och kan ta bort boet i stugan, tror jag måste upp på vinden… KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑