T minus 5 days

kolsyra

Nu är det nära… fem dagar kvar. Kruxet är bara att min kropp och min hjärna tror jag har semester redan nu. Tänk om jag glömmer stiga upp i morgon??? Hu…

Värmen idag har varit ljuvlig. Jag entrade uteplatsen – iklädd endast bikini –  tio i elva i förmiddags. Just efter fyra tog jag på mig kläderna igen. (dock med ett snabbt avbrott för en racerhandling – tyckte inte det lämpade sig att gå ned på coop och handla köttfärs och glass iförd bikini). Sen har vi suttit några timmar på balkongen också… Och många liter drickbart har runnit nedför min strupe. Bus ville köpa ”nyhetsLoka” som han kallade det … man måste hålla koll på sin vätskebalans! Med eller utan bubblor…

Åhhh… härliga sommar. Kan den inte få stanna i många veckor till??? Please…

1 kommentar

  1. Sanna

    Det är till och från med vad jag tycker om värmen. Är så underbart att gå halvnäck och man känner sig så fri på sommaren. Sedan är det ett rent helvete att stå och laga mat eller ens sova om nätterna då det visar en temperatur på 27 grader varmt inomhus. Då svär jag!
    Ha en underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑