Tänk snart är maj slut…

… och juni tar vid. Hjälp vad fort det går.

På ett sätt längtar jag så mycket till semestern så jag vill att dagarna ska gå fort. På ett annat vill jag att tiden inte ska gå så snabbt nu.. jag vill njuta av varje solstråle och se hur naturen vaknar till liv igen.

I helgen har vi knappt varit inne alls. Inte ens måltiderna. Vi hann grilla hela fyra gånger. Fredagmiddag: Lammfärsspett, Lördagmiddag: Oxfilé, Söndaglunch: Parisare och Söndagmiddag: Kycklingfilé. Det är ett bra sett att ta vara på dagarna och ljuset

Ljuset ja… nu är det  ljust hela natten.  Även om solen går ned några timmar så hinner inte skymningsljuset bort innan gryninsgljuset börjar visa sig…Härligt!

5 kommentarer

 1. Camilla

  Jag längtar tills denna hemska maj är över, det har varit en riktigt dålig månad för min del. Hoppas att juni blir bättre. 🙂
  Vacker bild du bjuder på i dag.

 2. Åsa

  Jag har aldrig sett midnattssolen… får nog försöka göra det något år.

  Ha det fint!

 3. ☆ Cia

  Hmmm jag gillar nog att det är mörkt några timmar i alla fall. Men SOMMAREN… Den kan jag inte få nog av!

  Äh.. det är bara dra ned rullgardinen så blir det mörkt.

 4. soffie

  Jag skulle med vilja stanna tiden och njuta av naturen nu
  kram å vilken fin bild

 5. ☆ Cia

  Jo men att sitta en varmsommarkväll (natt) ute i varm luft med tända ljus… Det är 100 ggr mysigare än ljus på vintern. Dubbel njutning liksom.

  Som strössel på mjukglassen 😉

  Ja visst.. jag håller med (fast inte om strösslet)…till viss del. Men vi som bor här uppe – som har mörkt så stor del av året – är nog i skriande behov av ljuset som kommer nu. Det är helt underbart att sitta ute en varm sommarnatt och se solen dala och liksom försvinna precis bara för att komma tillbaka igen. (Det är ju inte riktig midnattssol hos oss… vi bor ju ganska många mil från poolcirkeln. Men det hinner aldrig bli mörkt. På samma sett som vi aldrig är HELT utan sol vintertid – även om det känns så ibland)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑