Tar tacksamt emot hjälp

Allsång! Vad för (enkla) sånger? Tips… Det är lite bråttom!

3 kommentarer

 1. Svärmor

  Brev från kolonien, Drömmen om Elin, Axel Öhman, Flottarkärlek, En gång jag seglar i hamn, Vem kan segla….

 2. Cia

  Hmmm Svärmor var mycket bättre på det här än jag.
  Bloggkoll funkar inte som det ska så jag missade att du skickat ut ett rop på hjälp!

 3. Anki

  Så länge skutan kan gå, tio tusen röda rosor, Sjösala vals, Änglamark, Tusen bitar, Sånt é livet, Trettifyran, I natt jag drömde, Ta mig till havet, Jag hade en gång en båt, I natt jag drömde, Änglamark, Teddy björnen Fredriksson,, Fritjof och Carmencita, Rosa på bal, Koster vals, En gång jag seglar i hamn, Flottar kärlek, Så länge skutan kan gå, Sången om frihet, Ljus och värme, Ta mig till havet, Jag hade en gång en båt, Man ska leva för varandra, Gulli gullan, Öppna landskap, Jag tror på sommaren,Temperaturen, Albertina,Brevet från kolonin,Balladen om den kaxiga myran. Jag vet att jag är sent ute men jag har haft kalas idag. Jimmy har fyllt år och som kom ett par kompisar förbi och vi hade tävling i singstar på playstation och jag är helt slut ska du veta. Ha det bra vännen. Vi höres. Bye Bye och skål…(fniss)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑