Teckning man blir glad av

Teckning september

Ett smakprov på bus tecknarförmåga igen. Mest för att farmor ska få se bilden. Originalet har han nämligen skickat med flaskpost nedför älven här om dagen. Trots att jag bönade och ville behålla just denna fina teckning. Nope – det fick jag verkligen inte. Men jag fick sätta in den i datorn, som han säger. Tur. För då kan jag låta den vara med i nästa fotobok.

Någon som ser vad den föreställer?

Så här säger han själv, samtidigt som han pekar på teckningen:

– Det är en gubbe som är ute och går. Han har en båt på sin tröja. Det där är hus med ett runt delat fönster, ett fyrkantingt delat fönster och ett trasigt fönster. En sol. Ögon har solen. Och det brevid solen är solstrålar. Ett hus med en fyrkantigt delat fönster. Ett myrhus. Det är därför det är så litet. (bus räknar) 1, 2, 3, 4, 5 våningar  har myrorna.

5 kommentarer

 1. Cia

  Fantastisk teckning!

 2. Farmor

  Vilken fin teckning! 😀
  Man kan verkligen inte tro att det bara är ett par veckor sedan han fortfarande ritade huvudfotingar. Nu är det både detaljer och känslor med på bilden.

 3. candygirl

  Farmor: Jepp.. synd jag inte fick behålla den. TAck och lov kan man spara den ändå.. Kanske vi kan få den utprintat hos dig???

 4. T H E R R E fotoblogg

  Vad sött 🙂 Man är så stolt över de små. Min dotter får tom hjälpa killarna att rita robotar åt dem, så bra är hon:D

 5. Farmor

  Jag har redan printat ut den från bloggen, men det blev miniformat. För att få fullstort format måste du nog maila bilden till mig, tror jag eller…….?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑