Torsdagen bara flyger iväg. Det är nog Cias tidstjuv som är synnerligen aktiv idag.

Först har jag jobbat. Började tidigt, slutade tidigt. Vi har hunnit med besök av svenska kyrkan som berättat för barnen varför vi firar påsk. Vi har fortsatt plantera frön  samt låtit barnen rita/måla hur dom tror blommorna kommer växa. Däremot har vi inte varit ute. Det är sååå halt ute. Och blött.

Hämtade upp lill-bus hos svärmor just efter halv ett. Då tog vi sparken till vårdcentralen – eller vårtcentralen som bus säger. Och det har han rätt i, vi var ju där just pga en vårta! Frysning två av fem. Hoppas det funkar för den har blivit så stor, hans vårta!

Kaffe hos svärmor och nu ska vi ned i tvättstugan och ta undan lite sängkläder ur högen. Och sen ska jag städa. Hade även tänkt hinna ut och plocka påskris, men det vete sjutton om jag hinner med.

Det här är en sån där dag jag skulle behöva ha dubbelt så många timmar på mig att göra det jag ska!

Sen idag ska jag tala om vad jag slösat pengar på den här veckan. (jösses, jag borde verkligen införa köpstopp, som jag handlar!) Ska bara fota och fixa..

Men först vardagssysslorna!