Tisdag hela dagen

Började sent… Eftersom vi hade sena barn denna dag och jag stängde.

Hann lätt med ett riktigt svettigt poweryogapass.

Det snöregnade mest hela dagen. Tillsammans med barnen planterade jag tomatskivor i mjölktetror och ärtor i zippåse och undervisade om vad ett frö behöver för att växa. Jag lärde barnen om när björnarna vaknar och varför dom kan vara lite extra farliga på våren/försommaren. Vi läste om monstret i skogen och fick veta att sommarskuggan fått en ny kompis. Och då fick vi googla för att ta reda på mer. Vi ritade regnbågar och olika frukter i rätt färger och vi byggde snögubbar och bassänger (!) i snön. Bland annat….

Hemma fixade maken middag – sötpotatis med chili, spenat och fetaost – medan jag dammsög.

Och efter middagen behövde Sjuttonåringen assistans med en idrottsuppgift.

Nu blir det strax Lyxfällan i TV-soffan. Sen tror jag jag ger mig för idag!

1 kommentar

  1. Therese

    Du är duktig med dina hemma pass, måste nog ta tag i det jag med nu då simhallen aldrig mer tycks öppna, eller jo någon gång men inte inom överskådligt tid… Och min rygg behöver stärkas för att fixa jogg. Och sötpotatis, det ser jag sällan i affären här, men nästa gång ska jag nog köpa och inspireras av dig – såg SÅ gott ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑