Tisdagsbad

Jag slutade halv fyra idag.
Ute var det strålande sol och sommarvarmt.
Och nere vid älven finns ett för sommaren nytt utomhusbad som vi inte provat (eftersom vi varit i Lilla Gula Huset precis hela sommaren och där badat i ”äkta” vatten istället).

Dom tre förutsättningarna tillsammans gjorde att jag och bus slängde med oss handdukar och kastade oss på cyklarna och lämnade lägenheten med sikte till nya badet.

Och det var verkligen jättefint. Att det dessutom var väldigt lite folk, eftersom vi kom ganska sent, gjorde ju heller inget. Då kunde vi ju härja på bäst vi ville.

Bus badade non-stop i  drygt två timmar… jag tog faktiskt en paus på kanske 20 minuter, men annars låg även jag i plurret.

Nedan två bilder på hur badet ser ut och hur vackert det är beläget. Av vad jag hört har det varit väldigt välbesökt i sommar. Och det kan jag förstå, nu när vi också testat det.

6 kommentarer

 1. annas Perssonliga

  Så mysigt det ser ut 😀 Perfekt sätt att förlänga sommarkänslan!!

 2. Carina

  ser jättefint ut!
  Att det sen är lite folk gör det hela ännu bättre 🙂

 3. Åsa

  Viken härlig badplats!
  Verkligen ett bra sätt att tääänja på sommaren!

 4. Cia

  Det ser ut som om semestern fortsätter 😉 Härligt när man har s¨å nära till allt. Här blir allt efter jobbet ett stort projekt och solen och värmen är borta innan man är på plats.

 5. MissyElliot

  Vilket härligt bad!
  Kan tänka att Bus och du njöt massvis…
  😀
  kramiz

 6. Camilla

  Oh, vad härligt med baddagar! Tänk att jag inte fått bada en enda dag sedan jag började jobba och det är snart 4 veckor sedan. 🙁
  Hoppas på solsken till helgen, jag är inte färdig med sommaren än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑