Tjuvfirade

Mina boys – både den äkta hälften och den lilla busungen – förärades med sin alla hjärtans dags present redan på Lördagen. Jag hade nämligen köpt biljetter till Musikalen Snövit på Norrbottensteatern. En musikal med helt nyskriven musik av ingen annan än Orup.

Vi drog mot Luleå redan på förmiddagen så bus skulle hinna förbi Barnens Hus och inhandla lite Harry Potter-Lego. Sedan unnade vi oss McDonalds-lunch innan vi hann snabbhandla ett par saker vi behövde före föreställningen klockan 13.

Och jösses vilken föreställning. Den var bara sååååå bra. Hon som spelade styvmodern, Karin Pulin Ek, hade helt sjukt bra röst. Man bara rös när hon tog i. Även snövit, Jenny Antoni, var grym och hela föreställningen var bara så proffsig. (det var fotoförbud så det blir bara bilder ur programmet. Vilka här är rätt små. Jag har bara förminskat sidan som ska in nästa fotobok så det blir lite smått)

2 timmar och 15 minunter – inklusive paus – och det var verkligen värt varenda minut. Sätts den upp nära er – med bra skådespelare – måste ni se den.

Efteråt tog vi och snabb sväng förbi ett par affärer och innan vi lämnade Luleå åkte vi förbi den allra bästa matbutiken – Ica Kvantum –  och handlade alla-hjärtans-middag. Det fick bli musslor. Mmmmmm…. och sen tyckte maken att vi behövde extra god förrätt så han köpte King-Crab-klor som mumsig present åt mig och bus. Undra hur många som fått krabbklor i alla hjärtans present… 🙂

Oj vad vi frossade i godsaker. Mmmm….

6 kommentarer

 1. Cia

  Gott och roligt… Jag blev ju tjuvfirad i Fredags… och faktiskt igår med…ska blogga det sen tror jag.

  Jag firar M genom att han är i fjällen och gör en av de saker han verkligen tycker är riktigt kul…Åkerskidor utför. Han är tillbaks först på fredag.

 2. Ann Catrine

  Vilken lyx, skaldjur är bara sååååå gott!!!!

  Snövit kommer hit, måste tydligen skaffa biljetter
  till mig och barnbarnen 🙂
  (tur jag har dom så jag kommer iväg på lite skoj)

  Önskar dig, och de dina, en fortsatt mysig söndag!

  Det var betydligt fler vuxna än barn på den föreställning vi var. Förvånandsvärt LITE barn, faktiskt. De fleste verkade vara i medelåldern eller äldre UTAN barn. Så bus fick vi skaffa kudde till för att han skulle se över alla vuxna huvuden som kom ivägen.

  Vad kul om den kommer till er. Antagligen med andra skådespelare då, men jag antar att dom inte sätter några ”dåliga” i rollerna. Det var väldigt mycket musik. Nästan hela tiden. Men ändå kändes det inte tråkigt. Sången förde verkligen handlingen framåt

 3. Camilla

  Åh, vilken mysig överraskning. 🙂 Hade inte en aning om att Orup skrivit musikallåtar till Snövit.
  Skaldjuren såg väl halvgoda ut. Ostron vet jag inte om jag någonsin skulle våga äta… har fått för mig att de smakar kallsup.
  Hoppas att ni har en mysig söndag. I morgon kanske det är dags för dig att få present då? 😉

  Det var inte ostron – utan Musslor. Och det är hur mumsigt som helst. Ostron gillar inte jag!
  Present har jag ju fått.. haha.. jag fick ju king-crab-ben. Det är lyx som heter duga. Mmmmm… inte nåt jag tänkt komplettera middagen med om inte maken erbjöd sig bjuda

 4. Carina

  Bästa presenter man kan få är just upplevelser, denna verkar ju superbra verkligen. Vi pratade senast imorse om att vi är musicalsugen igen! Neeee, musslor är nog inte min grej……åh detta säger jag utan att ens ha smakat, vill bara inte.
  Kom just från Kvantum vi också 🙂

 5. soffie

  å va trevligt ni hade det,
  så roligt att gå iväg på nåt tillsammans,
  ha det gott :mrgreen:

 6. Junitjej

  Vilket toppenbra firande av Alla Hjärtans Dag! Själv vet jag inte hur jag ska uppvakta minman idag. Har du några förslag?

  Med en biokväll.. går det inget bra på bio idag så ge presentcheckar så kommer ni iväg en annan kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑