Traderat på kvällskvisten

tröjor

Igår skrev Malin att hennes son, på dagen lika gamla som bus,  vuxit… alla hans byxor och tröjor var för korta. Själv gick jag genom bus garderob för några veckor sedan och konstaterade att det var lite snålt med brallor – men ingen kris. Tröjorna hade jag inte ägnat nån större tanke. Men igår insåg jag att han säkerligen behöver lite nytt han med.

Så jag traderade lite…

Dessa fyra kommer snart i ett brevinkast nära mig!

Den bruna är är en Nike-tröja, de övriga är vanliga no-name…

Jag har bud på ytterligare en till tröja hos samma säljare. Förhoppningsvis kniper jag den med så får jag alla i samma paket med en frakt!

(dessa fyra tröjor gick på totalt 130:- om någon är nyfiken.. frakt tillkommer!)

3 kommentarer

  1. Maria

    Oj, det var verkligen ett fynd. Dom ser ju superfina ut. Bus kommer bli såååå häftig i sina nya tröjor 🙂

  2. Cia

    Hur gjorde man innan Blocket och tradera?

  3. MissyElliot

    Det lönar sid att Tradera lite emellanåt… Jättefina tröjor! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑