Två par skor

I fredags gick in på Skosöder i Luleå för att leta klassiska pumps. När jag kikat ett tag var det dock ett par helt andra skor som nästan ropade på mig. Dom ville verkligen följa med mig hem. Och det var inget annat än ett par träskor!!! Hur söta som helst. Bus fick syn på dom och utbrast:

– Men det är ju födelsedagsskor!!!

Antar att han syftade på rosetten.

En av biträdena inne på affären kom och undrade om jag hittade nåt. Så jag sa som det var: Att jag sökte pumps men nu stod med ett par träskor i famnen.

Nåja.

Hon hittade en finsko åt mig – också. Dock inte riktigt en klassisk pumps. Men väl en mycket lättanvänd finsko. Passar till allt.

Alltså köpte jag båda paren!!!

Klackskon är underbart skön och kommer från Vagabond.
Träskon är en Ingafromsweden med mjukläst – också den farlig skön. Den tänkte jag ska få följa med på jobbet framemot våren. Försäljaren tipsade mig dessutom att byta ut sidenbandet i olika färger beroende på vad jag har för kläder i övrigt. Bra idé!

(och bara så ni vet så upptäckte jag att det är ruskigt svårt att fota sin egen fot så den ser hyfsat normal ut. Det blir liksom fel vinkel hur man än försöker utöva akrobatik… Tur jag har en bus som kunde komma till undsättning och fota morsans vänsterfossing…)

5 kommentarer

 1. Sofie

  Träskor är inte riktigt min melodi men dom där vagabond…dom var ju skitsnygga. Vilka klipp du gjorde 🙂

  Klipp och klipp… dom var inte ett dugg på rea om man säger så… 😉
  Träskor passar bra på jobbet – funkar liksom inte med högklackat där för mig. Även om jag helst skulle ha det – jämt.

 2. EVA

  Åhhh vilka snygga pumps ! Lite danssko över dom…ser otroligt sköna ut ! Och trä-pjucks har jag lite svårt att gå i men det finns så himla många kuliga såna nu så man kanske måste investera ändå…hihi !

  ***
  KRAAAM EVA

  🙂

 3. Cia

  Skoinlägg inget annat kan göra en på så bra humör 😉

  Helt knasigt, men jag blev lite sugen på de där träskorna. Jag har inte burit träskor sedan jag vad 5-6år.

 4. Carina

  Jag älskar alla dessa söta träskor som funnits sista åren!
  Köpte ett par röda lackisar för ett par år sen som precis som
  dina verkligen tvingade sig på mig!

 5. Kollegan

  Men gud så snygga skor, blir avis….jag skulle vilja gå i klackiskor oftare, men som du säger ..inte praktiskt på jobbet. Men snygga var de…dyra???

  Klackisarna? prick åttahundra. Helt i skinn! Trällisarna gick på 750

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑