Ungens rum är julfint

ungensrum2

Börjar med att visa bilden på den otroligt söta lilla adventsgranen ungen har på sitt soffbord i sitt rum… Jättefin är den. Och jämn. Hoppas den inte barrar så mycket. Men däremot får den gärna lukta gran! Pumlorna i har han valt själv – små miniglaskulor i alla möjliga färger. Blev toppen, tycker vi.

ungensrum1

 

Här ser man sizen på lillgranen bättre. Och hans fina stjärngardin.

 

ungensrum3

 

I bokhyllan samsas egengjort pynt med fina julsaker. Och bredvid sängen har han en ljusstake med många många små ledlampor.

 

Det första jag gjorde när jag kom hem idag – 12;45 – var att dressa om för en tur  skogen. På med joggingkläder och dubbade skor. Och sen hålla tummarna att det dels inte var snorhalt och helst inte hann bli mörkt innan jag var tillbaka.

Det var INTE halt – dock extremt ojämt. Man fick kolla var man sprang. Och jobbigt var det. Men så toksprang jag också nästan hela vägen. 8,7 EXTREMT svettiga kilometer blev det. Men jag hade gott om tid innan mörkret kom.. hur tänkte jag egentligen?

Och sen – pang på julstöket. Och då menar jag bara ”pyntandet”, för städat gjorde jag ju i förrgår. Ändå var jag inte klar förrän till middagen vid sju… 5 timmar tog det. Men fint blev det. Fler rum får ni se i andra inlägg.

2 kommentarer

  1. Therese - Sockenvägens Söta

    Ser fram emot mer julinlägg då! Här har jag köksgardinerna kvar att få upp + hela vardagsrummet, men det får bli på söndag då vi klär granen! 🙂 KRAM

  2. JUNITJEJ

    Så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑