Ur led är tiden…

eller nåt sånt…

Min armbandsklocka gick sönder för ett par veckor sedan. Katastrof. Jag är beroende av den. Jag har den på mig jämt – till och med när jag sover (eftersom jag ser så dåligt då jag inte har linserna på att jag inte ser till klockradion på nattygsbordet. Då är armbandsklocka bra att ha!)

Jag letade genom lådan med gamla klockor. Fanns det verkligen INGEN som fortfarande tickade? Jo en! En rätt gammal digitalklocka av sportmodell. Perfekt. Den fick duga – i väntan på nåt nytt. Men det tog bara 5 dagar så hade armbandet gått sönder på den. Suck..

Så nu har jag varit klocklös i 1½ vecka. Och jag fattar inte hur folk klarar sig utan. Jag kikar jämt på min vänsterarm – bara för att upptäcka att den är tom. Inte kan man ju hålla på hala fram mobilen så fort man undrar vad klockan är! Och eftersom jag inte sitter vid datorn hela tiden har jag inte någon dataklocka tillgänglig heller. Inne finns ju väggklockor i alla fall.

Men nu är en ny klocka på väg hem till mig. Jag beställde mig en Lambretta-klocka från Zoovillage.com och har jag tur hinner jag få den innan påsk.

Längtar…

(Bilden är från zoovillage)

6 kommentarer

 1. F

  alltid?
  hmm när du duschar? badar? Har sex? 😉

 2. Cia

  Ähhh jag tittar bara på klockan på morgonen. Tittar nästan aldrig på den på jobbet. Märker att det är dags att dra hem när alla andra börjar gå.

 3. Camilla

  Jag har massor av klockor, men brukar sällan använda dem. Sitter ju oftast framför datorn och där har jag klocka. Annars mobilen. Eller bilen. 🙂

 4. Åsa

  Skitsnygg klocka!
  Jag använder sällan klocka nu för tiden, vi får ju inte ha klocka på jobbet så då blir det liksom inte av sen heller…

 5. Gabbi

  Oj då….Jag har inte haft klocka på mig de senaste 10 åren..

  Supersnygg är den du skickat efter 🙂

 6. Hanna

  Oj, vilken skillnad i sovning mellan dig och bus. Jag började på dagis på min tvåårsdag och då hade personalen ett himla bekymmer med var de skulle göra av mig eftersom jag var det enda barnet på avdelningen som inte sov middag. Jag gissar att man inte var lika bra på att samarbeta mellan avdelningar på den tiden…

  Jag resonerar också som att det inte brukar vara nåt problem att väcka henne efter en timme, men det är möjligt att det är så lite hon sover nu och då hjälper det ju inte ändå. =( Måste höra mig för lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑