Urban Vilhelmina Blenda – skola sommaren lända!!(?)

skymning

Kolla så ljuvligt det var nere vid fjärden i Lilla Gula Huset på lördagkväll vid 22-tiden…Och dessutom fanns det inte ett endaste litet mygg ute!!! *det gillar jag*

Min rygg är mycket bättre. Jag knaprar visserligen Pronaxen, men ändå… känner knappt av ryggen alls. Bara jag inte vickar mig för mycket åt vänster så…

Enligt den gamla bondepraktikan lovas det fint väder i juni. Det är Urban idag och vädret idag brukade spegla junivädret. Värre är dock prognoserna för Vilhelmina (imorgon=juli) och Blenda (övermorgon= augusti) som inte lovar lika gott… får väl hoppas att den gamla bondepraktikan är omodern eller att vädergudarna inte pluggat på den så mycket. För jag har nämligen bestämt att det ska vara fint väder i juli och augusti också!

2 kommentarer

 1. Åsa.S

  Klart det blir fint väder heeela sommaren! 😉

  Bra du påminde mig att gratta brorsan i dag då, han har namnsdag!

  ha en fin måndag!

 2. Cia

  Ananrs får du komma ner hit. Det är tokvarmt och soligt… Så då blir väl Juli det också?

  Inga mygg, det låter ju världsbäst. En fördel med att det är tort, även om bönderna inte är nöjda.

  Här är också varmt och soligt.. men idag motsvarar juni.. .och då ska jag ju jobba! Imorgon, Vilhelmina, ska förutspå juli och den senaste prognosen jag såg sa varm men mulet.. det vill jag INTE ha i juli!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑