Usch så sugigt Adlibris

Jaha ja..

Min joggingljudbok tog slut i förrgår. Och i morgon ska jag ut igen. Alltså klickade jag in mig på Adlibris sida – som vanligt.

Där såg annorlunda ut…

Och ljudböcker samlades under en digitalsamlingsplats: Adlibris Mondo.

Jag blev skeptisk. Kändes inte riktigt säkert. Och sökfunktionen var sämre än förr…

Nåja.

Jag handlade – och betalade – och skulle ladda ned.

Men vad tror ni händer??? Inte fn finns den i mitt bibliotek. Antingen felmeddelande eller så syns inget alls. Men pengarna är dragna. Och nån bok får jag inte nedladdad. Usch så USELT.

Köper man en mp3-bok vill man ju ha den BUMS – inte en annan dag.

Nu håller jag tummarna att det funkar i morgon. Annars blir jag riktigt, riktigt irriterad. Och blir inte sidan förbättrad byter jag internetbokhandel.

För just nu suger Adlibris Fett !!!

(och ja.. jag har knyckt bilden. Det kändes inte mer än rätt den här gången!)

5 kommentarer

 1. matts

  Suger 360 kr typ rätt ut i skräp påsen !
  prova att låna på biblio på nätet Gratis, talböcker och eböcker från biblioteket e tjänst, kräver bara ett biblioteks kort.

  Svar: Jag vet.. men då kan jag bara lyssna i datorn. jag ska ha över den till min lilla joggingmp3spelare… Och det handlade om 117:-.. men ändå… hoppas jag får ned den innan 13:30 i morgon. För sen åker jag till långsam uppkoppling!

 2. Mika

  Ett annat tips är Storytel. Gränssnittet suger men dom har rätt mycket böcker. Ja om man inte gillar Vampyrer på engelska som en viss C, för då är utbudet begränsat 😉 169kr/mån obegränsad lyssning på ljudböcker men man kan också lägga böcker offline på sin nalle om täckningen är dålig. Körde med det i Indien, klockrent då jag inte hade nät.
  Fungerar förstås inte på joggingmp3spelaren men iaf…
  Hoppas det löser sig med Adlibris!

  Har du kikat in i bland Julinläggen/Julkategorin? 😉

  Svar: Nej det hade jag inte… weeeee.. så bra.. nu ska jag fixa till där – om jag kan. Annars hojtar jag!

 3. Camilla

  Blääääh! Hoppas att det ordnade upp sig!?

 4. Ulle

  Åh, vad dumt! Jag har aldrig testat deras tjänst. Jag använder Storytel, lyssnar så mycket på ljudböcker så vi ”sparar” in pengarna på ett kick. (Om man nu kan spara pengar som man spenderar, haha, men du fattar! 😉 )

  Jag klickade för övrigt hem ett par böcker från adlibris igår (vanliga böcker). De får nog en fet pension tack vare mina beställningar där, haha. Kan INTE låta bli, finns ju såååå mycket böcker man vill ha! :mrgreen:

 5. Åsa L

  Antar att de ändrar för att det ska bli till det bättre men då ska det ju funka på en gång också annars tappar de ju såklart lyssnare rätt fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑