Ute är mörkt och (inte ett dugg) kallt…

vardagsrum1

.. i alla husen – lyser nu överallt – de tända ljusen..

Dessa från vårt vardagsrum.

Någon Lucia har jag inte sett idag. Men på måndag – då ska våra småttingar på jobbet lussa. Ute. I utlovat regn! Gahhh… vi har liksom 80 mjölkpaket på ”frysning” för att bygga fint med ljus och slingor… gissa hur mycket dom stelnat??? Inte ett enda j-la dugg! Det gör ju inte annat än regnar. Jag undrar också hur en gitarr mår i regn? Hmmm…

Nu ska det visst bli kallt lördag/söndag. Så vi håller tummarna att alla mjölktetror samt hinkar hinner frysa till under helgen och att dom sen överlever måndagens regn fram tills efter vi lussat klart, så där vid 15-snåret.

Ikväll lägger jag ut tredje och sista ledtråden på jultävlingen. Här är den förra ledtråden  https://www.candygirl.nu/2014/12/10/jultavling-vinn-fyra-biobiljetter-ledtrad-tva/

Så ni som misstänker att ni gissat fel (för det finns det dom som gjort!!!) och ni som inte gissat alls (för att ni inte kunnat?) får en chans till, senare ikväll. Så titta in igen idag eller under helgen.

1 kommentar

  1. Åsa L

    Ska bli spännande att se vem som vinner 🙂

    Här hemma är det inte så kallt heller, solen tittar fortfarande fram och för min del är det rätt ok men saknar snögubbebygget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑