Valborgsmässoafton

Först traditionell brasa, med varmkorv och godis.  Sen otraditionell (sen)middag: Kräftor


Och så efterrätt. Gubbar!

Därefter: egen brasa på gården. Välkommen MAJ!

Sist av allt blev det en dusch för att få bort all röklukt. Bus var mycket nöjd med
att klockan hann bli nästan halv ett innan han kröp ned under täcket.

5 kommentarer

  1. Ann Catrine

    Man skapar sina egna traditioner 😉

    En av mina kusiner äter alltid surströmming (!) på nyårsdagen
    och sista april…
    Det äter jag ALDRIG!

    Just denna helg har jag mestadels kört med min soppa…
    Fortfarande gott tycker jag, så jag tar väl den ytterligare någon dag..

    1:a maj-kram!

  2. ☆ Cia

    Ohhh jag hatar kladd…men bilden när Bus ler med choklad kladd i ansiktet är helt fantastisk. Man blir glad av att se den …även om jag lider över kladdet.

    Finns det NÅN som gillar kladd? Som tur är så är bus inte av den kladdigaste sorten. han kan lätt använda samma tröja/byxor så länge så jag ledsnar och sätter i tvätten bara för att få se honom i annat…
    Men att äta smält choklad utan kladd är lite svårt. Men kläderna klarade sig.

  3. Åsa

    Ojojoj, vilket firande! 🙂

  4. soffie

    mmm vilken mysig valborg ni hade jättefina bilder å mums med jordgubbar,
    kramiz

  5. kraaam/Åsa

    Vad härligt med jordgubbar redan. Att det blir sent gör ingenting när man har så roligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑