Väntar på mail

Jag har mailat fyra-fem hotell om små lägenheter eller studios i turistorten Agia Marina på Kreta. Två har svarat. En på tok för dyr och en bara halvintressant.

Så idag slängde jag iväg ett helt gäng mail till Hotell med samma förfrågan fast till orten Georgioupolis – där vi varit fyra gånger tidigare. Enligt hotellens egna prislistor (som som regel inte riktig gäller utan går att göra lite på dygnshyran om man stannar så pass länge som vi ska) är priserna mycket bättre i den lilla byn Geo än i tursitanpassade Agia Marina. Jag är ju inte direkt förvånad. Så nu väntar jag på mailsvar även därifrån. En har svarat – men hon hade bara hotellrum att erbjuda. Det går bort. Studio eller lägenhet ska det vara.

Åh… jag vill ha svar BUMS… jag vill veta var vi hamnar…

(och här har jag lånat bilderna från nätet och stora resesidor. Hoppas det är OK?)

4 kommentarer

 1. Camilla

  Hi hi, känner igen den där ivrigheten. Jag kan inte heller vänta.
  Hoppas att ni får svar snart. 🙂

  Svar; Jag HAR fått svar. Och det blir lilla Gorgioupolis. Här ska vi bo: http://www.eleana-studios.gr/index.htm (kommer eget inlägg om det sen). Dom hade en ledig studio och jag har bekräftat. Så jag antar att allt är grönt. Annars blir det nåt annat. Men just nu går jag i ett lyckorus. 🙂

 2. Camilla

  Grattis! 🙂 Kul att det ordnade sig så fort. 🙂
  Tack för kommentaren… jag har mått bra hela dagen, så det är nog lugnt. 🙂 Har också samma fobi. Jobbigt!

 3. soffie

  där har vi varit helt underbart:)

  Agia Marina eller Grorgioupolis?

 4. trollmor

  Tänk om jag kommit ihåg vad mannen hette som hyrde ut små lägenheter i utkanten av Platanias . han hyrde även ut solstolar på stranden där. AginaMarina har jag bott två gånger. Sedan brukar jag besöka en blogg som heter galen i grekland och denna kille bor på Kreta och har ett hotell tror jag . Han kanske känner till något bra boende. hans blogg heter http://galenigrekland.blogg.se. Värt att kolla upp lite.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑