Våren vecka 17

våren v 17
Fröken Evans vårutmaning går vidare. Och här kommer mitt bidrag till ”visa våren”. Vecka 17 (för visst är det vecka 17 nu?) Det har börjat spira lite mot varma väggar. Härligt att se. Fast så här vårfint är det väl egentligen inte. Bilden ljuger lite. Detta är resultatet av sol mot vägg… Annars är det massor med snö kvar. Men gräsmattorna kommer fram mer och mer för varje dag. Asfaltsytorna börjar vara sopade nästan på alla ställen. Det slaskar och rinner… och värmer…

3 kommentarer

 1. evans

  Visst är det härligt att det äntligen börjar spira och smälta! Nu går det verkligen fort. Bara över dagen märker jag att det har försvunnit massvis med snö.

 2. m a r i a k o d e n

  Men…..!! Du har gjort om din sida juh!!!
  Det första jag såg var fotot på dig å din syrra som liten å så tänkte jag att det var väldigt likt den här tjejen med en blogg…..(det var dig jag tänkte på alltså)
  Du är sååå lik dig!!!!!

  Jag måste härma dig å din ajabajalåda……=)
  20 min var det va???

  Wish me luck!!!

  Kram å gonatt!!!

 3. Happy Flower

  Tänka sig att ni har lite snö kvar. Man är verkligen glad nu när man får lite solstrålar i sig.
  Vad har du för kamera? Du tar alltid så tjusiga bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑