Världen färgas vit

vinterrönnbär

I går kväll började det snöa igen. Så i morse var väl inte hela världen vit – men väl en del av den.

Tempen har legat runt nollan hela dagen så vi har faktiskt fått behålla det vita.

Mörkret kommer tidigt nu. Så i eftermiddags när jag joggade iväg (15:00 ca) var det reflexväst och pannlampa som gällde. Det var ungen som påminde mig om lampan. Den är väl i första hand för dom jag möter efter vägen. Men eftersom jag utökade den tänkta 5:an till en knapp 8:a så hamnade jag även nere efter strandpromenaden och där var det inga gatlyktor tända – så tack för påminnelsen om lampa, unge.

Blev förresten första svängen efter väg – nu är det färdigt med elljusspår för några månader. 🙁 Dom ämnar nämligen inte tända det alls i vinter. *sur*. Jag gruvade mig lite för att ge mig ut på vägen igen – men det var ju jättekul. Betydligt mer lättsprunget än ett backigt mjukt elljuspår. Så trots att jag hade tyngre dubbade skor så gick det jättelätt.

 

1 kommentar

 1. Pia

  Det är när man tittar in hos dig som man inser hur avlångt vårt land är 🙂
  Vilken superfin bild!
  Ta det vackert och lys upp dig ordentligt!
  Kramen
  Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑